Wi Kan Doe Rouwservices & Support

  • Overbrengen

Wi Kan Doe kan voor compleet verzorgde overbrenging zorgen. Op het moment dat uw dierbare komt te overlijden komt er ontzettend veel op u af.

Zodra uw dierbare is overleden moeten wij ervoor zorgen dat er een waardig afscheid georganiseerd kan worden. Daarbij is timing belangrijk! Nadat de arts de dood heeft vastgesteld zorgen wij ervoor dat uw dierbare zo snel als mogelijk wordt overgebracht naar het mortuarium.

 

  • Overledene verzorging

Samen met onze trouwe partners zorgen wij voor de laatste verzorging. Wij kunnen u één aanspreekpunt bieden waardoor wij de persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Wij nemen de volledige verzorging uit handen. Wilt u graag helpen bij de verzorging? Natuurlijk mag dat! Hiervoor zullen wij geen extra kosten in rekening brengen zoals vele andere. Bij ons staat u en het verwerken van uw verlies centraal. Het is uw dierbare en het helpen bij de verzorging kan ook helpen bij de rouwverwerking. Twijfelt u nog dan staat de ‘deur’ altijd open. U mag altijd nog de finishing touch doen.

 

  • Thuisopbaring

Vaak wordt ervoor gekozen om een opbaring in het rouwcentrum te doen. Een tuisopbaring is iets minder bekend. Het idee schrikt toch vaak af, maar wist u dat wij ervoor kunnen zorgen dat uw dierbare er prachtig bijligt? Doormiddel van verschillende elementen kunnen wij ervoor zorgen dat de thuisopbaring een mooie herinnering voor later wordt. Onze vaste uitvaartleiders zullen dagelijks langskomen.

 

  • Leverantie rouwartikelen

Wij willen u zoveel als mogelijk zorg uit handen nemen. Wij leveren diverse rouwartikelen tegen de scherpste prijs. Doordat wij met partners samenwerken en landelijk inzetbaar zijn, kunnen wij dit garanderen. Of het nou om een thuisopbaring gaat of om overbrengartikelen. Wij zijn er voor u! En leveren altijd dezelfde dag nog. Vraag naar de mogelijkheden.

 

  • Multiculturele overledene verzorging

De rituele bewassing is een prachtig ritueel bij de Surinaamse uitvaart. Wij van Wi Kan Doe Rouwservices & Support kunnen u dit aanbieden. Door onze goede samenwerkingen met diverse aflegverenigingen kunnen wij u deze service aanbieden. Tijdens de bewassing vinden er geheimen rituelen plaats achter gesloten deuren. Alleen de dinari’s die ingewijd zijn mogen daarbij aanwezig zijn.

 

Contact

Is er iemand overleden neemt uw dan contact met ons op. Wij helpen u verder en zullen ervoor zorgen dat uw dierbare met respect naar de laatste rustplaats wordt gebracht.